Бургаски тарикат №1 Любо Къдравия с чадър в НАП! Племенникът на Черепа охраняван от „руски туристи“ (трета част)

0

Бургаският тарикат №1 Любомир Парашкевов – Любо Къдравия, осветлен единствено от Narod.bg, се оказа с имунитет срещу данъчно преследване! Източник от морския град разкри ексклузивно, че племенникът на милиардера-беглец Васил Божков, въпреки размаха на бизнес начинанията си, в които е вложил над 100 милиона лева, до момента не е бил проверяван от Националната агенция за приходите (НАП).

Малкия Череп, както малцината авери наричат Любомир Парашкевов, получава протекции покрай връзката си с регионалния авторитет Николай Филипов – Ники Митничаря, смята информаторът на Narod.bg.

Куфарчета, сметки, преводи и стабилни първокласни банкови гаранции стоят в основата на просперитета на Любо Къдравия, подчерта запознатият със схемите в Бургас източник.

Доказан факт е, че до момента племенникът на Черепа, за разлика от близките му съдружници, приятели и дори от някои от роднините му, няма нито една ревизия от НАП, с изключение на такива „ревизии“, които са свързани с безпроблемното възстановяване на ДДС на фирмите му. Факт е, че дълги години всички врати във всички държавни структури са пред афериста.

Онези, които го познават, са наясно, че схемаджията Любомир Парашкевов е изключително находчив, страхотен математик, задълбочен, със силна памет и пресметливост – качества, които очевидно гените на родственика от Велинград са осигурили.

Любо Къдравия не обича публичността, живее почти в изолация и не излиза от къщи и офиса си, контактува с много малко хора и дори фирмите, с които развива дейността си, се ръководят или са на името на негови приближени.

Роднината на Черепа никога и по никакъв повод не е имал проблеми с проверяващи органи – нито НАП, нито полиция или специални служби са почуквали на вратата, зад която е усамотен и охраняван от, както се говори, рускоезични „туристи“ с постоянно пребиваване в България.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.