Десислава Радева цъфна на опера с плажна рокля за 100 лева (Снимки)  

0

Първата дама Десислава Радева за пореден път демонстрира липса на вкус и се появи на опера миналия уикенд с рокля за плаж. Двамата с президента Румен Радев изгледаха заедно „Аида“ от трибуните на Летния театър във Варна. Културното събитие разбуни духовете в социалните мрежи, защото завърши с екшън с участието на президентското семейство и техните охранители от НСО, писаха медии. Цивилен ударил човек от публиката, който дръзнал да попита Радев дали би дал морската ни столица на Путин. За скандалната случка алармира дама на име Светлозара Колева във фейсбук.

„Снощи гледахме в Летния театър „Аида“ за малка сцена по Дзефирели – прекрасна опера, прекрасни артисти, великолепен Евгений Станимиров. Лятна вечер в Морската градина. Вълшебство. Докато във втория антракт не забелязах точно зад мен през няколко реда резидента Румен Радев. Говореше си сладко с областния управител Смърков.

Изчаках да приключи операта и културно отидох да попитам, ако Путин ни нападне, дали би дал Варна. Ще станем ли Варненск? Отговори: „Никога няма да ни нападне“. В този момент мъжът ми до мен му каза, че го е срам от него и изказванията му от последните два дни са позорни. Тогава някакъв удари мъжа ми в гръб. Обърнах се и видях непознат мъж на нашата възраст, с пяна на уста крещеше: „Ай, повтори, уе!“. Мога съвсем лесно да го разпозная пак, преди това го видях на ред пред нас, точно пред оркестъра. Цивилни от НСО придружиха агресивния мъж бързо до изхода. Тогава се обърнах пак към президента и му казах,че това е нагледно разединение на народа, за което е виновен той. Питах го не го ли е срам да обижда хората, питах аз нихилист ли съм, безродник ли съм? Отговори, че съжалявал, че съм се припознала. Още неща му казах, че позицията му е позорна и във Варна приехме миналата година 100 000 украински бежанци, а неговото правителство максимално ги затрудни, както и хората, които им помагахме. Жена му дойде да пита какво е станало, нещо ударили ли сме се. Обяснихме ѝ, че явно техен поддръжник нападна в гръб, защото казахме на президента, че ни е срам от него. Тя отговори, че и нея я било срам от много хора. Взе да обяснява, че не била официално лице и просто били отишли на опера. Отговорих, че и на ресторант, на опера или докато спи, съпругът ѝ е президент, и то би трябвало на всички българи. Обаче хората са като зомбирани.
На опера сме, уж културни хора, някои носят невръстни полузаспали в 00:30 часа деца да ги снимат с резидента и да му стискат ръката. Някаква баба зад гърба ми чух: „Таа сигурно е гласувала за ГЕРБ или ПП“. Само още един човек конфронтира президента, преди да стигна до него, каза му, че не е прав за Украйна. Радев само се обърна с гръб.
Определено изхабих доста нерви от наглостта на този човек. Развалиха ми хубавата вечер“, пише Светлозара.

Докато са били на опера, автомобилите, с които се придвижват държавният глава и съпругата му, пък са били паркирани насред алеите на Морската градина във Варна, където по принцип паркирането е строго забранено. Те са пристигнали в морския град с 3 автомобила и значителен брой охранители, казват очевидци. По време на антракта първата дама е излязла извън Летния театър, за да изпуши цигара, отново придружавана от гард на НСО. На събитието Радева е носила рокля от плажната колекция на марката за бельо и пижами „Ойшо“, която се предлага в почти всички молове в страната. Тоалетът ѝ е подходящ за плажен бар, но не и за подобен тип мероприятие, където дрескодът би следвало да бъде официален. Роклята, за разлика от други модни придобивки на първата дама, е на скромна цена от едва 100 лева и все още се предлага в търговската мрежа. Президентшата я бе комбинирала и с неподходящи за официално събитие отворени сандали тип еспадрили, отново предназначени по-скоро за плаж. Под фините презрамки на роклята ѝ пък се подаваха тези на черния ѝ сутиен. Специалисти по протокол и етикет коментираха, че е недопустим гаф бельото на първата дама да бъде на всеобщ показ, независимо какви са климатичните условия и колко е горещо навън.

Десислава Радева отиде на опера по плажна рокля. В антракта пък изпуши цигара в компанията на гард от НСО.
Роклята на Радева е от плажна колекция и струва 100 лв.

Президентът и съпругата му поздравиха оперната трупа след спектакъла

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.