Габриела топи майка си за убийството на Пейо

0

Габриела Славова топи майка си за убийството на съпруга й Пейо Пеев. Източници са чули няколко пъти Габриела да казва, че майка й Красимира Трифонова сама е удушила съпруга й Пейо Пеев, а тя няма нищо общо със случилото се.

Съкилийници на Габриела също станали свидетели на пропяването на младата жена срещу майка й. Те твърдят, че Габриела изглежда добра и мила жена и доста от тях вярват на думите й.

Тези признания на Габриела биха могли да обяснят освобождаването й от ареста и промяната на мярката й за неотклонение от задържане под стража на домашен арест. Най-вероятно пропяването й от ареста е стигнало до разследващите и до Темида и съпругата на Пейо е потвърдила това и пред тях. В същото време обясняват и факта, че само Габриела бе освободена от килията, а майка й Красимира Трифонова, която дори има няколко здравословни проблема, все още се намира в ареста на „Г.М. Димитров“.

Дали Габриела казва истината, или това е предварително изготвена маневра от нейна и на майката й страна, за да бъде осъдена само Красимира, не е ясно. Има и спекулации, че Красимира е готова да поеме цялата вина за убийството по време на делото, за да може дъщеря й да продължи живота си и да отглежда децата си. Към момента това не се случва. Красимира твърди, че не е убийца. Дали ще има обрат по делото и Красимира ще поема цялата вина, предстои да разберем.

Източниците на Lupa.bg споделят също, че Красимира е в една килия с бившата шефка на Агенция „Митници“ Петя Банкова.

Едно е ясно и това е, че Габриела не бе освободена от килията, за да може да гледа децата си, тъй като те са все още при майката и бащата на Пейо – Орлин и Иванка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.