Ивайла Бакалова получавала заплахи заради „Барселонагейт“

0

„Мис България 2001“ Ивайла Бакалова се яви на разпит в прокуратурата по аферата „Барселонагейт“.

Бакалова паркира синьо BMW седма серия до сградата на ул. „Черковна“ 90 и с грациозна походка се отправи към очакващият я за разпит прокурор. В автомобила остана да я чака шофьор.

В разгара на скандала Бакалова твърдеше, че експремиерът Бойко Борисов има дете от бившата „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, която обитаваше къщата в Испания. Сега обаче манекенката не пожела да коментира познава ли Йовчева, като заяви, че е получила множество заплахи.

“Викат ме за Барселонагейт! На няколко пъти имах заплахи за живота си. Много хора знаят за Барселонагейт. Досега прокуратурата спеше. Радвам се, че се събуди. Не се страхувам за живота си. И срещу нас имаше дело, но в съда всичко се доказа”, лаконична бе Бакалова пред събралите се репортери, които я очакваха пред сградата на Софийската градска прокуратура.

„Мисля, че знам достатъчно, както и други хора знаят достатъчно, но ги е страх да говорят“, каза още Бакалова. Според нея този случай е очеваден за цяла България.

Сагата „Барселонагайт“ продължава с разпити на бизнесмена Георги Самуилов – Жоро Инса и бившият шеф на „Лукойл“ Валентин Златев, който е отменил часа си поради служебен ангажимент. Според медийни спекулации именно Самуилов е осигурил парите на Мис Бикини за имота в Барселона.

Бакалова, Самуилов и Златев не са получавали призовки, за да се явят пред прокуратурата, а всички те са призовани по телефона.

Валентин Златев все пак се появи в 13 часа. „На този етап знам, колкото и вие. По „Барселонагейт“ нямам какво да кажа. Нека първо вляза да ме разпитат“, заяви той на влизане.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.