Йотова си купува скъпарски парфюми, охрана я пази

0

Със смяната на сезоните Илияна Йотова е решила да обнови личната си колекция с пapфюми. Преди броени дни вицепрезидентката е била засечена на разходка в един от големите столични молове, при това в компанията на внушителен бодигард от НСО, писа „Ретро“.

Заместничката на Румен Радев се отбила в търговския център в работен ден. Единственият й придружител бил охранителят, който стоял на дискретно разстояние от нея, но винаги зад гърба й. Двамата не си разменили нито дума, а той ходел като сянка зад Йотова по време на разходката й в мола, разказват свидетели. Този път тя не обходила бутиците за дрехи, за да разгледа новите есенно-зимни колекции с модни находки, макар винаги да е била известна като една от най-суетните дами в българската политика. Йотова прекарала близо час насред най-голямата и скъпа парфюмерия в търговския център, като фокусът й бил  насочен само към парфюмите.

Вицето на Радев пробвала различни аромати, все на престижни марки като „Долче и Габана“, „Версаче“ и „Армани“. Към последната от тях тя има особен афинитет и често носи и дрехи на италианския дизайнер Джорджо Армани. Очевидци споделят, че Илияна била в добро настроение, ведра и усмихната, и отбелязват, че напоследък е успяла да влезе в идеална форма. От известно време насам тя спазвала стриктен здравословен режим и изключила всички вредни и калорични храни от менюто си. 58-годишната Йотова хапвала главно качествено месо и разнообразни салати и очевидно лишенията й вече са дали траен резултат.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.