Кабинетът пада! Хиляди енергетици и миньори тръгват към София

0

Тежка техника – багери, самосвали, плюс леки автомобили и камиони ще тръгнат за София другата седмица, ако днес никой не чуе енергетиците и миньорите, които излязоха на масов протест. Това обещаха хиляди работници в ТЕЦ-ове, мини и топлофикационни дружества, които вече защитават правото си на живот и работа с всички средства, което очевадно стъписа корупционната сглобка, превзела властта с порочна коалиция напук на народа.

„Пратиха ни полиция, жандармерия, пръскаха ни със сълзотворен газ. Малка е тази цена за голямата кауза, която отстояваме. Няма да ни уплашат. Повече ще ставаме“, отсякоха разгневените на продажната власт българи.

„Явно само правителството не разбира, че застрашава сигурността, икономиката, дори живота на хората. Те какви цели смятат, че постигнат, като ни затворят“, бяха част от гневните коментари.

Вече стана ясно, че срещу енергетиците и миньорите в Старозагорско беше използван сълзотворен газ и водни оръдия. Полицията се закани, че праща сълзотворен газ и водни оръдия и към магистрала Е 79, където на 2 основни точки край Перник и Дупница има струпване на автомобили на миньори и енергетици.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.