Кирил Петков заряза жена си

0

Съпругата на Кирил Петков – сладкарката Линда Петкова, взе участие на тазгодишното издание на Панаира на книгата в НДК, като раздаде автографи на свои фенове, закупили си книгата ѝ с безглутенови рецепти. Както обикновено, Линда се появи сама на събитието. Кирил Петков и този път не дойде за един от най-важните моменти за Линда за тази година.

Въпреки това сладкарката защити любимия си мъж, като заяви, че той си има свои ангажименти, затова не е с нея. На въпрос защо Петков не я взе със себе си на събитието „Банкер на годината“, където се появи с Лена Бориславова, Линда го защити и заяви: „Това са си негови работи.“
Кирил Петков беше инкогнито и без съпругата си и за уикенд в Лондон в началото на декември. Граждани засякоха бившия премиер да лети за английската столица със самолет на нискотарифна авиокомпания, която има евтини полети до острова ежедневно. Костюмираният Петков се качил на борда съвсем сам и с малко количество багаж. Разбира се, моментално бил разпознат от почти всички пътници, доверяват очевидци, като разкриват, че с някои от тях дори поговорил за кратко.

След като го попитали какво го води към Лондон, Петков отговорил шеговито на английски „работа и удоволствия“, без да дава повече подробности нито с кого са бизнес ангажиментите му, нито как и в чия компания ще си доставя удоволствия на 2500 км от България. В съботната нощ бившият премиер посетил известния лондонски театър „Пикадили“, където гледал мюзикъла „Мулен руж“. Защо обаче съпругата му Линда не го е придружила по време на краткото пътуване, остава мистерия. Петков не за пръв път я изоставя сама в дома им в София, дори когато лети в чужбина не само по работа. В края на ноември канадката бе засечена и навръх рождения си ден да обикаля сама из столичен супермаркет, докато той крепи „сглобката“, вместо да я изведе на вечеря и да я изненада поне с букет с цветя.

Дни след като се завърна от мистериозното си пътешествие до Лондон, Петков отново бе засечен в компанията на Лена Бориславова. С младата майка известно време бяха преустановили личните си срещи, но в последния месец все по-често споделят времето си заедно. Двамата посетиха церемонията по връчването на наградите „Банкер на годината“ в лъскав столичен хотел, от която отсъстваха интимните им половинки Мирослав Иванов и Линда. На събитието, пълно с известни фигури от политиката и шоубизнеса и с десетки камери, Петков и Бориславова си бъбреха сладко-сладко на ухо и не се смутиха от десетките погледи, фиксирани върху тях. В края на ноември пък бившият премиер и ексговорителката му бяха хванати и на неформална разходка из центъра на София заедно с бебето на Лена. Припомняме, че тя роди дъщеричка Деа от депутата от ПП Миро Иванов през септември и все още е в майчинство. Въпреки че се грижи за тримесечно бебе, юристката продължава да дърпа конците в партията на Петков.

Линда раздава автографи на кулинарната си книга

Линда си тръгва сама към къщи

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.