Кметът на Петрич Димитър Бръчков от ГЕРБ се присламчи към Румен Радев

0

Честито на всички гербаджии от Петрич и региона – кметът-рекордьор по разследвания и прокурорски преписки Димитър Бръчков се „покръсти“ и вече търси спасение от съдебни дела и присъди под крилото на най-одобрявания политик – президента Румен Радев, разкри пред Narod.bg източник от югозападния град.

Предателят Бръчков използвал появата на държавния глава и съпругата му Десислава на фестивала „Пирин Фолк“ 2023 в Сандански, за да се присламчи към свитата му в търсене на политически индулгенции, възмущава се герберът пред Narod.bg.

За първи път президент присъства на фестивала в неговата 31-годишна история, което компрометираният Димитър Бръчков използва, за да се заяви в очите на публиката като „човек на Румен Радев“, ядосва се петричанинът.

Бръчката и Шушков се ослушват предизборно, зад тях се вижда държавният глава с охраната от НСО

Хитрецът доста неловко се появи и в компанията на бившия зам.-министър на регионалното развитие Николай Шушков, който се пусна за кмет на Благоевград. Шушков откровено се брои за кандидат на Румен Радев.

Въпросът е дали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще преглътне предателството и ще гласува за пореден път доверие на омаскарения Димитър Бръчков, питат в Петрич.

Според местните активисти ГЕРБ структурата в Петрич вече е не раздвоена, а разтроена – сипматизантите дърпат чергата към бившите депутати от партията Димитър Танев и Георги Динев, като отказват да припознаят компрометирания Бръчков за техен кандидат.

По думите им единственият вариант да се стегнат партийните редици е кандидатът на ГЕРБ да бъде именно един от бившите народни представители, името на настоящия градоначалник дори не се коментира в надпреварата, завърши информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.