Княгиня Калина кара пияна, опита се да избяга, но я арестуваха

0

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски – княгиня Калина е катастрофирала с 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец, блъснала се и се опитала да избяга, но била задържана. 

От МВР съобщиха, че водач с 1,2 промила алкохол в кръвта е катастрофирал край хотел „Мура“ в Боровец. Това е станало при маневра по време на излизане от паркинга, като шофьорът се е ударил в близката бариера. Инцидентът е станал около 15:00 часа днес. 

При идването на полицията е установено, че шофьорът е с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Водачът ще бъде придружен от полицията, за да му бъде взета кръвна проба. МВР не уточнява самоличността на шофьора. 
 
Калина е единствената дъщеря на цар Симеон и царица Маргарита. Княгинята, която е силно свързана с България, избира да се премести със семейството си за постоянно тук след 12 г. в Мароко. Тя единствена от всички царски деца има български паспорт, знае родния език на баща си и живее у нас, затова е и неговата любимка. В България тя се ожени за любимия си Китин Муньос, тук се роди и синът им Симеон-Хасан.

Преди години най-големият й брат – княз Кардам, катастрофира и почина след като прекара седем години в кома.

В сряда певицата Белослава бе обвинена, че е карала след употреба на алкохол. Това бе поредният случай, при който публична личност бе хваната да шофира в нетрезво състояние. Тогова проверката бе отчела 1,25 промила алкохол в кръвта.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.