Лечител изцери Румен Радев

0

Румен Радев е с изцяло нов външен вид, след като известен лечител в Бургас премахна брадавица от лицето му.

По информация на „Ретро“ президентът бе в морския град на 3 май, за да отстрани образувание от дясната  страна на бузата си.

Тълпа от хора чакаха пред кабинета на известния лечител Камен през целия ден, след като се появиха слухове, че Радев ще го посети.

„Това е голямо постижение за нашия град! Президентът дойде с черен джип и бързо влезе при лечителя. Дълго време стоя вътре, а когато излезе, побърза да се качи в автомобила си и да потегли“, с ентусиазъм разказва пред вестника цветарката Мария.

По думите ѝ мълвата за идването на президента бързо се разпространила сред хората в квартала и всички били в очакване. За съжаление, Радев не дал никакво обяснение, а само помахал дружелюбно на бургазлии.
Само няколко дни по-късно държавният глава замина на официално посещение в Азербайджан, а на кадри и снимки от визитата си личеше белегът от премахнатата брадавица в долната дясна страна на лицето му.

Свързахме се с лечителяКамен, който потвърди за интервенцията, но отказа да даде каквато и да била друга информация за държавния глава. Той е известен в цяла България с това, чегори безотказно всякакви израстъци и петна, даже и когато са образували цели „гроздове“. Популярността му е толкова голяма, колкото и секретността, при която работи. Няма човек от българските звезди, който да не знае за него и за ефективността на методите, които прилага за премахване на всякакви недостатъци по кожата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.