Легендата Георги Мамалев: Политиците оставиха народа да мизерства    

0

„Който и да ни управлява, дори и от чужбина да дойде – все тая. Положението е много тежко и за първи път аз съм наистина много загрижен, защото няма накъде. Не може да се продължава с такава безотговорност“.
Това заяви пред „Ретро“ големият актьор Георги Мамалев.

„Не може хората да влизат в политиката с една-единствена цел – грабеж, и да оставят народа си беден, гладен и постоянно разочарован“, ядосано споделя Мамалев.

„Разбира се, че ще гласувам! Всеки един от нас трябва да излезе и да даде своя глас на 9 юни. За съжаление, хората все повече показват апатия, тъй като са отчаяни от случващото се в България, но е факт, че само ние, ако се надигнем, може да променим случващото се“, категоричен е талантът.

Актьорът разкри, че политиците се подиграват най-много с възрастните, а доказателство за това бе добавката за най-бедните пенсионери от 100 лева за Великден.

„Трябва да се вдигнат пенсиите на всички български граждани. За да успеят хората да се почувстват независими и самостоятелни и да могат да си позволят елементарни неща и удоволствия в живота“, споделя знаменитият актьор.

„Омръзнало ми е от празни обещания. Това, което искам, е най-накрая да има развитие в ходовете на управляващите, тъй като е срамно да оставят народа си да мизерства“, заяви Мамалев.

По негови думи преди години дори той е имал шанс да влезе в политиката, но не се е съгласил.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.