Лена бясна, потроши скъпата бебешка количка по софийските улици (Снимки)

0

Станалата наскоро майка Лена Бориславова се възмути в социалните мрежи, че софийските тротоари приличат на офроуд преживяване с бебешки колички. Тази сутрин тя, годеникът ѝ и бебето придружиха в неделната разходка кандидата за кмет на София от ПП-ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев. Дали Бориславова се притесни за скъпата си количка, която струва около 2 000 лева без аксесоарите, или откакто роди вече е загрижена за останалите майки можем само да гадаем, но резкият ѝ сблъсък с непристъпната за колички столична инфраструктура я накара да напише следното: 

„Ефектът “София с любезното съдействие на Фандъкова”
… или малко офроуд с Деа и Васил Терзиев. Хората в кварталите на София заслужават повече. Младите семейства на София заслужават по-добри и безопасни тротоари.
Софиянци заслужават кмет, който знае и вижда проблемите и идва с решения, а не се обяснява колко трудни въпроси е задавал на партийния си лидер, докато защитава управлението на Фандъкова.
За естетиката дори няма да отварям дума.“

Липсващите тротоари и счупените плочки, по които майките на София трябва да бутат колички и да отглеждат деца, е позната от години. Но явно само личният опит „отваря очите“ за проблемите. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.