Майката на Гроши открила трупа му на третия ден

0

Един от най-колоритните участници в първия сезон на „Биг Брадър“ – Светлан Шевров – Гроши, е сложил край на живота си сам. Тъжната вест се разпространи светкавично във фейсбук, където негови близки и приятели изказаха своите шок и съболезнования. За съжаление краят на брадъра е много тъжен.

Хора от родното му Ракитово споделят, че Гроши е бил съсипан от скорошната смърт на негов приятел. Дори последните му публикации във фейсбук намеквали, че в главата му се въртят лоши мисли. Те разкриват още, че тялото му е намерено от неговата майка повече от два дни след като е приключил живота си. Както е известно, симпатичният мебелист така и не успя да създаде семейство. Той беше само на 51.

„Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам…“, написа неговият партньор в щуротииите в „Биг Брадър“ Найден Найденов – Нед.

Прощални думи към Гроши публикува и участникът във втория сезон на шоуто Лео Бианки: „Искам да те запомня по този начин. Почивай в мир“, написа италианският готвач, който публикува негова усмихната снимка.

„Почивай в мир,братле… И в следващия живот-в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!“, написа певецът Светозар Христов. В коментарите той допълни, че навярно става въпрост за самоубийство: „Според информация, дадена от негов по-близък пр – се е самоубил… Обществото е болно… домашно насилие,глупости-повече са жертвите на тва болно общество…“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.