МЪЛНИЯ: Брендо влиза в болница по спешност

0

Тежък гастрит е на път на изпрати Евелин Банев – Брендо в лечебницата на панделата. Оказа се, че храната в Софийския централен затвор се оказва доста вредна за ВИП мафиота.

Гастритът на Брендо не бил постановка. Топ гангстерът го хваща още в италианския затвор, където спира да се храни, защото го е страх да не го отровят заради нарушени интереси на италианската мафия.

Тогава Брендо сваля значителни килограми, а гладът се оказва фатален за здравето му.

След излизането на свобода от пандиза в Рим, родният мафиот подбира специални храни, с които да не влошава заболяването. При предаването си в Софийски централен затвор Брендо идва с обемист сак, той е пълен не с дрехи, а предимно с диетична храна.

Ако Брендо изпълни намерението си – да изкарва присъдата си в лечебницата на затвора, той ще се превърне в новия Янко Ваташки, който заради тежък диабет почти не излизаше от болницата в квартал „Банишора“. В момента пернишкият здравеняк е на свобода.

Евелин Банев вече има нужната документация за заболяването си, бил готов да се подложи и на всякакви текущи допълнителни изследвания, защото гастритът му бил реалност, а не блъф.

По наша информация Брендо все още е в приемната на затвора, където всички новопостъпили затворници се адаптират за 2 седмици. Очакванията са от там „кралят на кокаина“ да се настани в лечебницата, където обаче мизерията също не е малка.

Повече от 6 години Евелин Банев се укрива от властите в България, Италия и Румъния. През този период службите от различни държави събират данни, че Брендо продължава да стои зад трафика на кокаин към Европа. Сега се предава след няколко сериозни удара на властите.

Първо в края на 2022 година на магистралата във Франция е задържан 578 килограма кокаин в камион с двама българи. През ноември миналата година на магистрала край Антверпен е задържан български шофьор на ТИР със 700 килограма кокаин, а месец след това властите в Ирландия задържат кораба „Верила“ с около половин тон от същата дрога на борда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.