Медицинска сестра тормози хлапета в детска градина

0

Сигнал за лошо отношение към деца в 131-а детска градина „Флора”. Служител в заведението твърди, че медицинската сестра там бута и обижда 2-годишните.

„На 11 октомври ми беше първият работен ден. В 13.00 ч., когато децата си легнаха, си тръгнах по свое желание. Отношението на медицинската сестра не е нормално. Побутваше децата, обиждаше ги.

Позволи си да удари едно от тях. Хранеше ги на сила, защото не трябвало да се изхвърля храна. Казах й, че това не е редно и тя ми се извини. Директорката не беше на работа, имаше заместник. Обясних какво съм видяла и й казах, че исках да напусна. Директорката ми предложи да ме премести в друга група, но отказах”, разказа жената, подала сигнала. По думите й в градината няма топла вода, а гърнетата на децата са в лошо състояние.

От Районната община съобщиха, че е започнала проверка по случая.

„Поискани са писмени обяснения на всички служители. Децата са спокойни, ежедневно влизам в групата. Няма място за притеснение. Относно водата, тя е топла, но не гореща, защото сме на слънчеви колектори. До момента не са постъпвали оплаквания от родители. Г-жа Славкова е изключително мила и спазва всички правила”, обясни Камелия Котева пред „Нова“.

Родители защитиха управата на градината и коментираха, че досега не е имало подобни проблеми.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.