Михнева в люта междусъседска война  

0

В бойно поле се е превърнал животът на Маргарита Михнева на легендарната столична ул. „Оборище“. От няколко месеца насам журналистката води люта междусъседска война, която ескалирала в началото на месеца. Преди дни гаражът към апартамента на бившата звезда на БНТ бил брутално разбит. Тя, разбира се, веднага сигнализирала полицията за вандалския акт. На място пристигнал екип, събрали доказателства и щели да водят разследване, за да установят самоличността на извършителя. Маргарита обаче загубила освен излишни нерви и 3 хиляди лева, за да сложи отново врата от същия луксозен клас.

Журналистката допускала, че можело да става дума и за отмъщение, тъй като в последните месеци тя влязла в конфронтация не с едни свои комшии. Причината за едната разпра била частна детска градина в непосредствена близост до дома на Михнева, а тя не можела да търпи шума. Подала сигнали към съответните органи и в общината, след което градината била затворена. Противниците ѝ обаче се обединили срещу нея и дори тръгнали да събират подписка. Така бившата водеща от БНТ си навлякла гнева им.

Това съвсем не е първият път, в който Михнева води междусъседска война. Преди години тя бе в остра разпра с покойната вече певица Ахинора Куманова, прочута с псевдонима си Нора Нова, с която живееха в една и съща кооперация на престижната ул. „Оборище“. Спорът им стигна дори до национален ефир след намесата на Люба Кулезич и нейното предаване „Честно казано“, а причината за него бе отново битова – двете аристократични комшийки спореха коя да паркира в задния двор на кооперацията. Певицата почина през февруари 2022 г. и веднага след кончината ѝ се заговори, че няма кой да наследи скъпарския ѝ апартамент, тъй като тя нямаше семейство и деца.

Сега Михнева преживявала още по-голям ужас с новите обитатели на жилището на Нора, тъй като били необуздана и многолюдна ромска фамилия. Попитана дали настаняването им е самоволно, авторката на безброй репортажи, разследващи сделки на имотната мафия, уточни, че е проверила документацията и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки. Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не притежавали финансови възможности да платят за апартамент, струващ поне 1 милион лева, ако се съдело по раздрънкания им автомобил и вехтите дрехи.

Михнева била възмутена от безчинствата в елитната им кооперация и сериозно се замисляла дали да продължава да живее там или да обявява апартамента си за продан. Ако зависело от нея, щяла веднага да емигрира за постоянно в Швейцария при дъщеря си Неда, но лекарите не ѝ го препоръчвали. Припомняме, че неотдавна тя премина през тежки операции след диагноза рак на костите, от които все още се възстановява. Преди години пък Михнева пребори и онкологична диагноза на гърдата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.