Мими Иванова си смени лицето (Уникални снимки)

0

С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди седмица тя и съпругът ѝ Развигор Попов се появиха на участие в ресторант в Хасково, а визуалните промени у Мими не останаха незабелязани от присъстващите. 76-годишната певица изглежда с поне 30 години по-млада, а чертите на лицето ѝ са тотално неузнаваеми. Иванова сияе без нито една бръчка по лицето си, с променена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби. „Никой не би казал, че тази жена гони 80 години. Та тя изглежда по-добре, отколкото преди две десетилетия. Вярно е, че има добър ген и винаги е била красавица, но пред старостта всички са равни“, коментират удивени почитатели на Мими.

В естрадните среди нейни колежки, които ѝ завидели на новата и драстично подмладена визия, веднага пуснали слух, че Иванова се е подложила на пластична операция в чужбина. Те смятали, че интервенцията, която си е направила, е нашумелият сред родните и холивудските звезди напоследък „фейслифт“. Той представлява пълно, но прецизно направено реконструиране на лицето, без да се правят радикални промени, но в същото време визуално подмладяването да бъде наистина драстично. Пионерки в направата на скъпата процедура бяха част от фолкпевиците у нас, които се довериха на хирурзи в Турция и Америка. Възможно е скалпелът на някой талантлив доайен в естетичната хирургия да е вършал и по лицето на Мими, но самата тя никога не е потвърждавала, че има подобрения по себе си. Певицата винаги е твърдяла, че не е особен привърженик на корекциите и не се е притеснявала да разкрива истинската си възраст, което мнозина нейни колеги от гилдията отказват да правят. Против модерните в последните години филъри с ботокс и хиалурон обаче Иванова не се е изказвала отрицателно. Твърде възможно е зашеметяващият ефект да се дължи и на инжекции в лицето, с които е постигната невероятната ѝ трансформация.

Мими и Развигор вече отново пеят заедно на сцената, след като неотдавна преминаха през тежка житейска битка. Композиторът се сблъска с онкологична диагноза, която обаче бе хваната навреме. След безкръвна операция и терапия във ВМА Попов успя да се възстанови напълно. Плътно до него по време на лечението бе съпругата му, която го обгрижваше денонощно. Заради заболяването Развигор не можеше да пътува в чужбина и не бе виждал дъщеря им месеци наред. Ина живее в Германия, където е женена за ямаец и имат момиченце. Това лято обаче дошла с детето си на гости на родителите си и прекарали няколко седмици заедно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.