Миро позлати Лена за годишнината (Снимки)  

0

Лена Бориславова остави майчинството на заден план и напоследък все по-често снове из студиата на телевизиите, за да брани партийните интереси. Острието на ПП преди дни цъфна първо в Би Ти Ви, а после в Нова телевизия с елегантно бижу на врата си. Модни познавачи веднага разгадаха, че колието, което представлява нежна златна верижка с нанизана халка на нея, всъщност е емблематичен модел на най-известната бижутерийна къща в цял свят „Картие“.


Герданчето носи заглавието „Тринити“ и се предлага в различни разновидности и на различни цени. Те зависят от материала, от който бижуто е изработено, както и дали има по себе си скъпоценни камъни или не. Моделът на врата на Лена е среден клас, а цената му е близо 5 хиляди лева.

Изработен е от злато. Близки до юристката споделят, че дискретната огърлица ѝ била сантиментален и специален подарък. Вероятно бившата говорителка на Кирил Петков го е получила от възлюбения си Мирослав Иванов по повод тяхната годишнина. През 2024 г. се навършват 10 години от началото на любовната им приказка, издават техни близки. Връзката им пламнала, докато били студенти в СУ, а малко след това се сгодили. Бориславова дълго време не носеше годежния си пръстен от Миро, което доведе дори до скандали около нея, но впоследствие си взе поука и сега внимава да не го забравя у дома, за да не буди спекулации в обществото относно семейното си положение.
Десетата годишнина от началото на връзката им е подходяща и за вдигането на сватба. Родителите им отдавна чакали този моменти и напирали младите по-бързо да се решат да минат под олтара. Лена и Миро неведнъж са споделяли, че са имали сериозни планове кога и къде да сключат брак, но те се осуетили заради пандемията от Ковид-19.

После дошли ангажиментите им в политиката, а след това пък изненадващата бременност на Бориславова. Въпреки че мнозина очакваха депутатът от ПП и юристката да минат под венчилото, докато тя бе бременна, за да си спестят някои бумащини около припознаването на бебето, те така и не го направиха и се наложи Миро да подава купища заявления, за да удостовери бащинството си. Щерка им Деа се роди през септември миналата година и на 19 март ще стане на половин годинка. Възможно е през предстоящото лято родителите ѝ наистина да се оженят, изчаквайки дъщеричката им да поотрасне малко.

Запознати издават, че Лена и Миро искали малка и скромна сватба, само в компанията на най-близките роднини и шепа приятели. Те били обединени около идеята, че не желаят тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, тъй като предпочитали да избегнат привличането на излишно любопитство към себе си. За кума Бориславова мечтаела да покани по-малката си сестра Маргарита, с която са особено привързани една към друга. Тя е лекар анестезиолог в парижка болница. Основната интрига около евентуалната сватба на Миро и Лена обаче ще бъде дали на нея ще присъства съпругата на Кирил Петков Линда след скандала „Парапетгейт“, който месеци наред тресеше страната

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.