Миската от „Барселонагейт“ с таен рожден ден (Снимка)

0

Тайно рождения си ден в края на януари е отбелязала митичната миска от сагата „Барселонагейт“ Борислава Йовчева. Бившата моделка е навършила 34 години в компанията на най-близките си хора. Пищните тържества отдавна не я изкушават и личните си поводи някогашната носителка на титлата „Мис Бикини“ отбелязва в тесен кръг и инкогнито в чужбина. По всяка вероятност на партито отново са присъствали нейните родители, брат ѝ Станко и неговата съпруга Руми, с която са първи приятелки.


Борислава в дома си в Турция 

По последни данни Борислава се е установила трайно в южната ни съседка Турция, където обитава
жилище за чудо и приказ. Йовчева напусна скандалната къща в Барселона още преди няколко години, когато се разрази международен скандал покрай имота, а името на миската бе свързано с това на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Борислава страни от медийни изяви и от светския живот у нас от 2012 г. насам, когато става майка на дъщеричка Ема, но кой е бащата на детето, и досега не е известно. Момиченцето тази пролет ще навърши 12 години и вече е на прага на тийнейджърска възраст. Тя е ученичка в шести клас. Докато с майка ѝ пребиваваха в имението в Барселона, имаше медийни публикации, че Ема е учила в едно от най-престижните училища там – „Ла Миранда“, където таксата за година е около 7 хиляди лева. Не се знае дали някой помага на Йовчева в грижите около дъщеря ѝ към момента. Докато пребиваваха в Испания, луксозното имение там споделяха с нейните родители.

Миналата есен делото „Барселонагейт“, в което бе замесено и името на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бе прекратено. През ноември обаче стана ясно, че прокуратурата е повикала на разпит Борислава Йовчева в София във връзка с разследване около закупуването на апартамент в Истанбул, тъй като имало неясноти около финансирането на сделката. Повече информация по казуса обаче не бе изнесена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.