МОДЕРНИ ВРЕМЕНА: Млада майка от Лом се напафка и отиде на родителска среща

0

Млада майка се напуши като Марадона и отиде на родителска среща на сина си, но бе надушена от учителката. Педагожката твърди пред съда, че се усъмнила след като усетила характерен мирис на марихуана, а след това допълнително била заинтригувана от недостатъчно адекватното поведение на родителката.

Даскалицата накарала майката да излезе с нея в коридора на школото, за да поговорят уж около поведението на 14-годишния й син. Там успяла да я притисне, за да си признае, че е употребила високорисков наркотик. Жената разкрила, че е в процес на развод и взела трева за успокоение. Учителката обаче не оставила случая в тайна, а се свързала с бащата на момчето, пише „Телеграф“.

Това се разбира то материалите по дело за родителски права в Лом, което разкрива подробности около битието на 38-годишна майка и 35-годишен баща на 14-годишен тийнейджър.

По делото учителката е била свидетел. Според адвоката на майката не е доказано, че тя е употребила нещо, а всичко е било постановка от страна на бащата и учителката, с която били съседи. Предстои съдът да се произнесат в срок по отношение на родителските права.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.