Нов шеф в МВР, кой е Ивелин Иванов?

0

Главен инспектор Ивелин Иванов е временно преназначен за началник Районното полицейско управление в Дулово със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Силистра.

Днес новият ръководител бе представен пред състава на полицейското управление от зам.-директора на ОД на МВР-Силистра комисар Деян Монев.

Смяната на ръководния пост се налага поради дългото отсъствие по медицински причини на титуляря главен инспектор Милен Радев. Повече от два месеца той е в болнични след тежък здравословен проблем и му предстои продължително възстановяване.

Ивелин Иванов е роден през 1976 г. в Шумен. Завършил е Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“, специалност „Национална сигурност“, през 2006 г. В системата на МВР е постъпил през 1998 г. като полицай в Регионалната дирекция на вътрешните работи – Шумен. Заемал е различни позиции в охранителна и криминална полиция. В Районното управление в Тутракан е назначен през 2019 г., а от началото на 2021 г. до момента оглавява Участък – Главиница.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.