ПЪЛЕН ПОТРЕС! 103-годишна баба пребита от племенницата си за 150 лева! (допълнена)

0

Племенница преби 103-годишната си леля за 150 лева, стана ясно от съобщение на ОД МВР-Благоевград. 55-годишната побойничка е арестувана от полицията.

Пострадалата от юмруците на родственицата си е 103-годишната баба Люба от село Дамяница – най-възрастният жител на община Сандански. Възрастната жена е била пребита заради отказа да даде парите на 55-годишната си роднина, която се грижела за нея в ролята на личен асистент и получавала за това пари от социалните служби.

В крайна сметка, побойничката й отнела насила парите, след като й нанесла удари в главата.

Сигналът е подаден от съседи, които чули виковете за помощ на възрастната жена, пише местният сайт struma.com. Според медията полицията издирва и мъж, който се смята за съучастник на извършителката на престъплението.

Родственицата е задържана за 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

През 2020 г. за 100-ия си рожден ден рождения си ден баба Люба Костадинова получи грамота като най-възрастен жител на община Сандански. Наред с нея кметът Атанас Стоянов й подари и икона на Света Богородица, която възрастната жена развълнувано целуна и разказа за живота си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.