Първанов вкарва в политиката дъщерята на Чакърдъкова (Снимка)

0

Георги Първанов е направил пореден щедър жест към любимата си певица Николина Чакърдъкова. С неговата благословия дъщерята на фолклорната звезда, която също е изпълнителка на народни песни, прави рязък завой в кариерата си и нагазва в политиката. „Ретро” научи, че Мария Чакърдъкова е кандидат за общински съветник в родния си Гоце Делчев от редиците на лявото обединение „Левицата”. Кандидатурата й била препоръчана лично от бившия държавен глава, чиято формация АБВ също е част от „Левицата”, издават съграждани на Чакърдъкови.

Преди години самата Николина също беше кандидат за общински съветник от партията на експрезидента. С него ги свързва силно приятелство още от годините му в активната политика. Чакърдъкова е пяла на редица негови мероприятия, лични празници и поводи. Македонският славей не обича да се хвали с близостта си с Първанов в интервюта, но не отрича, че често се виждат и чуват.

„Аз имам много приятели и се радвам, че нашата, народна музика е ценена от много хора – някои известни, други не толкова. С г-н Първанов се чуваме по празници и да си честитим новите внуци. Тази професия ми е дала възможността да се срещна с много и различни личности, да разширя кръгозора си, да обменяме идеи. Живея в Гоце Делчев, далеч от суетата, имам приятели, с които сме повече от 35 години заедно, имам приятелки, с които обичам да пътешествам, имам приятели, с които работя, има и такива, които са по-популярни. С всеки мога да разговарям, да намеря обща тема”, коментира Николина.

Наскоро около дъщеря й, която се е устремила да става общинарка, пък беше гръмнал медиен скандал, след като стана ясно, че мъжът й Симеон е участвал в меле в селска кръчма. Впоследствие се разбра, че всъщност Мария била разделена с бащата на децата си и не живеели под един покрив. Майка й пък защити публично своя зет, макар вече да не е част от семейството им. Месец след скандала се разбра, че всъщност Симеон, който е бивш ММА боец, е бил жертвата в пиянската свада. Той успя да докаже и че не е употребявал наркотици, каквито слуховете тръгнаха по негов адрес, като си направи кръвен тест и оповести публично резултатите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.