По български: Майки заляха Дебора с обиди: Къде са ти белезите, ма?

0

Краткото, изключително човешко, тъжно и хващащо за гърлото послание, което 18-годишната Дебора от Стара Загора отправи късно в понеделник към хилядите съпричастни към ужасната й съдба на жертва на насилие, се оказа отворена Кутия на Пандора за скотове. 

Десетки гнусни коментари събра клипчето от едва 15 секунди, в което Деби благодари на онези, подкрепящи я в изключително тежкия житейски момент. Момичето, появило се за пръв път пред камера, с едва набола коса след гаврата на подсъдимия Георги Николаев, който острига главата й и я наряза 31 пъти с макетно ножче, просто каза, че оценява вълната от съпричастност към нея. 

Но въпреки това отдолу се нароиха отвратителни съмнения, предимно написани от жени и майки, как белезите й не се виждали, как не изглеждала достатъчно зле или достатъчно травмирана от случилото се, как трябвало все още да е с бинтове и лепенки и прочие. 

Подобни низки изпълнения има и във „форумите“ на телевизионните фейсбук страници, сочи нашата справка. Единственото успокояващо е, че все пак преобладават нормалните реакции и че Дебора ще преодолее успешно причиненото й и благодарение на тази подкрепа и въпреки, напук на следното: 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.