Podlupa.bg видя: Прокурорът, който ще арестува Путин, крие брат-педофил, изнасилил 15-годишно момче

0

Прокурорът от Международния наказателен съд Карим Хан, който обвини Владимир Путин във военни престъпления за това, че е евакуирал деца от военна зона и издаде заповед за ареста му, е брат на педофила Имран Ахмад Хан, пише авторитетният „Екзаминър“, видя репортер на Podlupa.bg.

Карим Хан се кани да арестува Путин, докато брат му насилва момченца

49-годишният извратеняк е бивш британски депутат от торите, който беше осъден на 18 месеца затвор през май 2022 г., за сексуално насилие на 15-годишно момче.

Братът на топ прокурора получи присъдата след процес в Кралския съд на Саутуорк. Съдебните заседатели чуха как Хан е нападнал сексуално тийнейджър след парти през 2008 г.

Връзките, обаче, са си връзки, дори във Великобритания – извергът Хан бе предсрочно освободен на 21 февруари. Той е излежал девет месеца от 18-месечната си присъда в предварителния арест.

А на 17 март, три седмици след предсрочното освобождаване на брат му педофил от затвора, Карим Хан в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човекът, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично.

Британската „правосъдна система“ вече възнагради британския прокурор, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.