Радостин Василев каза откъде идва заплахата

0

Напусналият „Продължаваме промяната“ депутат Радостин Василев съобщи в кулоарите на парламента, че не е бил заплашван от лидерите на партията Асен Василев и Кирил Петков във връзка с публикуваните в медийното пространство записи от заседание на формацията. Василев отново отказа да назове от кого му е бил оказван натиск като посочи, че в момента тече досъдебно производство.

Той не даде подробности нито дали това се е случило преди да даде пресконференцията, в която излъчи част от произнесените по време на заседанието реплики или след това, нито за какво точно е бил заплашван. Василев заяви, че към него продължават да бъдат отправяни заплахи.

„Аз направих този запис, не се срамувам. ПП не са избрани тук за коалиция с ГЕРБ. Не съм бил принуждаван да пускам записа. Аз съм заплашван заради действията ми – обявяването на пресконференцията и пускането на записите. Румен Радев няма нищо общо“, обясни той.

По думите му новият политически проект е в ход, имам огромна подкрепа на гражданите. Василев добави, че от моите действия са най-недоволни тези, които се опитаха да направят коалиция тайно и задкулисно. Той подчерта, че не вижда как президентът може да застане зад политически проект.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.