Родителите на Ивана дават 50 000 лв. за откриването ѝ

0

Родителите на изчезналата преди повече от месец Ивана от Дупница обявиха, че дават награда от 50 000 лева, ако момичето бъде открито. 17-годишното момиче е в неизвестност от 22 февруари. Тогава Ивана тръгва от училище, оставяйки там мобилния си телефон.

Последваха няколко акции на полицията, в които се включиха и доброволци за откриването на ученичката, но следа от момичето така и не се откри и тя беше обявена за общодържавно издирване.

Няколко дни след изчезването на тийнейджърката бяха сменени профилните ѝ снимки в социалните мрежи. Появиха се и реакции на коментари от нейния профил.

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея“, каза баща ѝ Георги Георгиев пред Нова телевизия.

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишната им дъщеря.

„Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива“, посочи майката Мария Георгиева.

„Предполагам, че полицията е стигнала до извода, че Ивана е извън страната. По тази версия се работи от самото начало“, каза в началото на март кметът на Дупница Първан Дангов във връзка с прекратеното издирване на терен на момичето.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.