Шестокласнички се скубаха заради цигара

0

Нов брутален случай на насилие между деца в училище. Шестокласнички се сбиха пред главния вход на 97-о училище „Братя Миладинови“ в София, след като едното момиче направило забележка на другото, че пуши.

Поредният случай на агресия между деца е станал на 8 март, а съученици на момичетата са заснели с телефоните си боя, предаде Нова тв. На кадрите се вижда как една от шестокласничките тегли за косата другата, след което нападнатата ученичка пада на земята.

Около тях има много други деца, които се смеят и ги снимат.

„Тръгвах си от работа и видях група шестокласнички на двора. Те изглеждаха напрегнати. Казаха, че са се скарали, но са се разбрали“, обясни училищният психолог Ева Колева. Тя ги повикала на следващия ден в кабинета й, за да обсъдят случката.

Психоложката веднага подава сигнал до директорката на учебното заведение Емилия Манолова. Оказва се, че до боя се стигнало, след като едно от момичетата е направило забележка на другото, че пуши на територията на училището.

Момичето, което е посегнало на своя съученичка, е с предупреждение за преместване, а ученичките, които са снимали са със санкция забележка от директора.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.