След гаврите в мола: Майката на Тошо Куката плаши журналисти със съд

0

Майката на „инфлуенсъра“ Тодор Чалъков, известен с псевдонима Тошо Куката, станал известен покрай скандалния клип с момче, водено на каишка в пловдивски мол, излезе с пост в социалните мрежи в защита на татуирания си като сръбска лафка син.

Таня Тодорова обвини прокуратурата в уронване на престижа, заплаши, че ще съди журналисти и заяви, че вътрешният министър Иван Демерджиев е „опозорил“ тримата младежи (Чеченеца, Емили с тротинетката и Тошо Куката б.р.).

Публикуваме поста на Тодорова БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

Заставам с цялата си отговорност на родител до Тодор Чалъков и Петко Караилиев. За пореден път се убеждавам че живея в държава на абсурдите. Визирам прокуратора и съд за уронване престиж на тези младежи по политически подбуди .Ще има наказания за всички които опозираха двамата младежи. Манипулирана история и знам кой е предизвикал сензанцията. Сега ги почвам аз !Всеки ще получи присъда за уронване на престижа на цялото ми семейство. Обръщам се към Демерджиев познаваш ли тези младежи и кой ти даде право да ги опозориш. Подай си по най бързия начин оставката и хващай престъпници убийци крадци а не младежи които не познаваш .ЩЕ ИМА ОСЪДЕНИ ЖУРНАЛИСТИ за измислени факти. Който застава в тяхна подкрепа да хареса поста.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.