След гонка: Тежко ПТП с бус, натъпкан със 17 мигранти

0

Пореден автомобил с мигранти е катастрофирал в София, съобщават БНТ, bTV и Нова телевизия. Инцидентът е станал на кръговото кръстовище на Околовръстното шосе при „Драгалевци“, а преследването е започнало около 5 ч. на автомагистрала „Тракия“.

Във вана е имало 17 души и той се е ударил в такси, като няма сериозно пострадали, съобщават от от СДВР, цитирана от БНТ.

Преследването започва на АМ „Тракия“ около тунела Траянови врата, когато е даден знак за спиране на шофьора на автомобила, но той не се е подчинил, разказват източници на bTV. Гонката приключва на Околовръстното шосе, когато водачът изпуска управлението на автомобила. Според Нова телевизия на мястото има 6 полицейски коли и 2 линейки. 

БГнес също съобщава за 17 чужденци без документи за самоличност, като според признанията им те са от Афганистан. Зад волана на автомобила е бил 18-годишен мъж, неправоспособен и познат на МВР. 10 мигранти са откарани в болници за преглед, те са с леки наранявания.  Пробите за алкохол и дрога на шофьора са отрицателни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.