СЛЕД ЗАПОЙ: Психопат разчлени и сготви свой приятел

0

Брутална история като от филм на ужасите се разигра след лют запой. Жител на Ленинградска област предаде на полицията брат си, когото заварил да приготвя супа от части от човешко тяло.

Според 78.ru обаждането до полицията е дошло от района на град Приозерск. Мъжът съобщил, че брат му в момента разчленява човешко тяло в дома си в село Мичуринское.

Служителите на реда, отзовали се на мястото на престъплението, лично се убедили в твърденията на жалбоподателя – на печката къкрила тенджера с човешки бульон, а в тава били подредени части от човешко тяло, гарнирани с картофи. Собственикът на жилището е 54-годишен безработен мъж, който бил мъртво пиян.

Според разследването жертвата на убийството е приятел на „готвача“, който дошъл да го посети и двамата се отдали на запой до припадък. Докато се наливали с алкохол, възникнала свада. Домакинът убил госта, а след това решил да разчлени тялото и да прикрие деянието, като изяде останките на жертвата.

На местопрестъплението са открити два ножа. Образувано е наказателно дело. Пияният психар е настанен в център за временно задържане.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.