Ужасът не спира! Синът на футболист колабира в дискотеката с голия обиск, надрусан с райски газ

0

Пълно безобразие! Въпреки предупрежденията, че райският газ буквално убива децата ни, веществото продължава да се продава абсолютно спокойно из дискотеките!

17-годишно момче е колабирало в дискотека в Пловдив, съобщи bTV. По информация на бащата – бившият футболист Георги Какалов, синът му е употребил и райски газ. От полицията в града са потвърдили за употребата на забраненото за малолетни вещество. 

Инцидентът е станал в петък срещу събота в дискотеката, в която бе проведена полицейската проверка миналия уикенд, за която се проверява имало ли е превишени правомощия на униформените.

Момчето билo в нощното заведение заедно със свои приятели. Майка му попълнила декларация, че го пуска с пълнолетен придружител. Към 1 часа след полунощ момчето колабирало. 

Приятелите му се обадили на Спешна помощ, момчето е прието в болница, като няколко часа е било в безсъзнание. Бащата е поискал да му бъдат направени тестове за алкохол и наркотици. Пробата за алкохол показала 0,6 промила, но не е открито наличие на наркотици. 

„Няма сведения момчето да е употребявало балон с райски газ. Вътре не се продава райски газ. Вероятно то или негови приятели са внесли балона отвън“, коментира собственикът на дискотеката Диан Найденов. 

По случая е бразувано досъдебно производство. 

Райският газ е забранен за продажба в закрити помещения и за лица под 18 години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.