Ваня Григорова затапи -фили и -фоби: Искам да съм кмет, не геополитик

0

За пореден път кандидатката за кмет на София Ваня Григорова, подкрепена от леви партии и много граждански организации, бе притисната да обясни отношението си към Путин и Русия. В студиото на Нова тя отказа да отговори ясно на такива въпроси, като заяви, че въпросните партии само я подкрепят, но тя не е свързана с тях и не е дори член на БСП.

Въпросът „Чий е Крим?“ й бе зададен от напиращите да изпълнят заръката водещите два пъти и едва втория път тя отговори раздразнено: „Де да знам чий е Крим?! Има война“. На въпроса „Путин агресор ли е?“ тя ги затапи и директно заяви на всички русофили и русофоби, че иска да е кмет, а не е геополитик.

Григорова отговори единствено за украинското знаме, което се вее на сградата на Столична община, че ако стане кмет, ще го свали. „Там трябва да се веят само националното знаме и знамето на София!“, заяви Григорова.

Тя съобщи, че все още не се е чула с Корнелия Нинова, защото не разговаря с партийни лидери, но ако Нинова й звънне, би й вдигнала телефона. Тази вечер се очакваше да има тв дебат между Григорова и Васил Терзиев, но такъв няма да има, защото кандидатът на розовите умнокрасиви от ДС няма да се яви. „Терзиев се страхува“, заяви Григорова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.