Васил Терзиев: Наркомани се друсат с инжекции от „Екоравновесие“

0

Зависими се друсат с инжекции от „Екоравновесие“. Шокиращото разкритие направи кметът на София Васил Терзиев, пише „Телеграф“. Той обясни, че при 20 кучета в приюта се изписват 100 обезболяващи инжекции.

„Другото се продава на пазара, защото се използва за друсане, то е наркотик. Всичко е схема. Дереш докрай. Не може да имаш толеранс към такова нещо“, заяви той.

Терзиев обясни, че новият директор на предприятието Димитър Димитров е изключителен професионалист и трябва да му се даде кредит на доверие, защото батакът в дружеството е сериозен. 

Кметът коментира, че промяната ще се случи, но това е трудна мисия заради факта, че 60% от обществото толерира корупцията.

Той подчерта, че при всички проверки се натъква на безобразия. Терзиев разкри още, че както в ОП „Гробищни паркове“, така и в Столичната община са били откраднати и унищожени документи.

„Това е така, защото няма централизирана система, където да се държат всички документи. Има „Акстър“, но в него не влиза всичко.

Това, което са правили, е да държат мейли и документи локално на компютъра“, разказа той и добави, че т.нар. дигитализация в общината не включва мейл сървър.

„Всичко ми идва на локалния мейл бокс. И какво правят някои от колегите – форматират диска, а две-три седмици преди изборите другото минава през шредера“, посочи кметът. От думите му стана ясно, че до края на месеца ще заработи ново мобилно приложение, през което ще може да плащаме данъците си и почасовото паркиране в града.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.