Великден в прегръдката на невероятната Рила – специалното предложение на комплекс Мальовица

0

Много хора взимат решение къде да прекарат празничните почивни дни в последния момент, тъй като дълго се колебаят дали да бъдат на вилата, в чужбина, на море или в прегръдката на планината.

Представяме Ви една чудесна опция да прекарате Великденските празници различно. В един курорт, който повечето хора свързват със ски спортовете и го посещават, когато има сняг, но всъщност е истинска находка през пролетта и летните месеци. Това е планинският курорт Мальовица, чиято база за настаняване е изцяло обновена в последните няколко години и отговаря на всички съвременни стандарти за удобство и комфорт.

На сайта на комплекс Мальовица всеки желаещ може да се запознае с изключителната великденска оферта – пакет от 3 нощувки с включени закуски, специален великденски обяд, достъп до релакс център, великденски работилници за деца и възрастни, анимация за деца и още много други.

Курортен комплекс Мальовица се намира в Рила планина на 30-тина км от гр. Самоков. Разположен е сред гъсти борови гори и се намира на 1750 м надморска височина, което е недвусмислена гаранция за чист въздух.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.