Зад завесата: Главният архитект на София Здравко Здравков държан на къса каишка с интимен компромат

0

Главният архитект на София Здравко Здравков следва желанията и спазва дословно всяка заповед на кмета Васил Терзиев, защото бил държан на къса каишка с интимен компромат.

Това сподели пред Narod.bg източник от Столична община, като в сигнала се обяснява защо въпреки издънките си 51-годишният плевенчанин продължава да е главен архитект.

Компроматът е достатъчно гнусен, става дума за случка, която разрушава библейската догма за любов единствено между Адам и Ева, намекна витиевато информаторът на Narod.bg.

Заради компромата Здравко Здравков е твърдо зад кмета Васил Терзиев, който пък напук на всякаква политическа логика отказва да се раздели с главния архитект, назначен от предишния градоначалник на София, и да постави свой доверен човек на поста.

Добре е да припомним, че главният архитект е с достатъчна оперативна самостоятелност, която му позволява да създава собствени икономически кръгове.

Вероятно те са и в основата той все още да заема този пост. Още преди избора му за главен архитект на София плевенчанинът доказал способността си да участва в конструкции на схеми.

Назначението на арх. Здравков на този отговорен пост стартира заедно с впускането му в съдебни дела като управител на обединение от фирми за инвестиционно проектиране и енергийна ефективност, участвали в разпределянето на средства по европейски програми.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.