ЗЛОВЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Ревнивият мъж на Евгения планирал убийството ѝ година по-рано

0

Две години след зверското убийство на 33-годишната тогава Евгения, докъде стигна делото за престъплението? Жертвата беше открита в куфар, а експертизи доказаха, че е била задушена с кухненско фолио. Подсъдими са нейният съпруг Орлин Владимиров, който е сочен за физическия извършител, и баща му, обвинен за това, че е помогнал на сина си да скрият тялото.

В интервю за „Здравей, България” по Нова тв адвокатът на почерненото семейство Иво Найденов разкри подробности за хода на делото, след като в сряда то беше гледано от Софийския градски съд. Той е категоричен, че това е класически случай на убийство.

Юристът сподели предистория, която станала известна едва по време на съдебните заседания. В чатове от година преди убийството Орлин е споделял със свои приятели, че ако жена му го напусне, той ще я убие. По думите му тази подробност не е била споделяна пред полицията. Найденов е категоричен, че решението е било взето много преди физическото извършване на убийството.

Според адвоката на семейството бащата на сочения за извършител не само е съучастник в прикриването на престъплението, но и в неговото планиране. „Ако само е укрил тялото, в НК е предвидена възможност той само да бъде признат за виновен, но няма да бъде наказан. Това е абсолютен парадокс. НК не трябва да се пише „на коляно”, а трябва сериозен анализ”, коментира юристът.

Няколко дни, след като съпругът на Евгения споделил на учителката на детето им, че тя е изчезнала, той бил усмихнат и в добро настроение. Това е обяснила самата педагожка в съдебната зала.

Майката на Евгения каза в сряда, че, за да има домашно насилие, трябва да бъдат подавани поне три жалби в полицията. Капка Чорбанова е категорична, че случаят с дъщеря ѝ е домашно насилие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.